RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanijoita Joensuuhun

Etsitkö itsellesi lisätyötä opintojen tai päivätyön oheen? Sopisiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen työskentely?

Jos vastasit kyllä, tässä voi olla sinun uusi työpaikkasi: Etsimme nyt asiakkaallemme kokoonpanijoita sairaslomien ja loma-aikojen tuurauksiin!

Tämä työ pitää sisällään koneiden mekaanista kokoonpanotyötä hyvissä työolosuhteissa sekä laadukkailla työkaluilla. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa vuorotyötä, joten voit valita mitkä työvuorot otat vastaan. Työ on iltapainoitteista, joten tämä on erinomainen työmahdollisuus esimerkiksi tekniikan alan opiskelijoille!

Odotamme sinulta:
- Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (esim. kone/autonasentaja) tai muuten hankittua teknistä taitoa, esim. harrastusten pohjalta
- Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja motivaatiota oppia uutta
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Joustavuutta: tässä tehtävässä työvuoroja voi tulla tarjolle lyhyellä varoitusajalla


Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
- Mahdollisuuden valita työvuorot
- Hyvän työilmapiirin sekä modernit työvälineet
- Kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuoliset henkilöstöedut

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin ennen työn aloitusta.

Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Toimi nopeasti ja jätä hakemus nyt - Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993 tai jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?